allergirecept.blogg.se

Eftersom familjen börjar stor och alla har olika allergier och väljer att äta olika typ av mat så tänkte jag samla så mycket det går på ett ställe som alla enkelt kan komma åt.

Tårtbotten eller sockerkaka fri från ägg mjölk och spannmål ngf

Publicerad 2015-07-15 12:27:24 i Allmänt,

• 4 dl glutenfri mjölmix jag använde Semper finmix
• 2 dl socker
• 1 tsk vaniljpulver 
• 3 tsk bakpulver
• 2,5 dl rismjölk eller annan mjölk
• 50 gram smör

Blanda alla torra ingredienserna i en skål. 
Smält smöret. Häll o mjölken i smöret. 
Häll i smör och mjölken över mjölblandningen och vispa till en slät smet. Grädda längst ner i ugnen i 175 grader i 40-50 minuter beroende på ugn och storlek på formen. Känn med en sticka. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela