allergirecept.blogg.se

Eftersom familjen börjar stor och alla har olika allergier och väljer att äta olika typ av mat så tänkte jag samla så mycket det går på ett ställe som alla enkelt kan komma åt.

Pannkaka och våfflor utan ägg mjölk och vetemjöl

Publicerad 2015-06-24 15:49:11 i Allmänt,

• 0,5 tsk bikarbonat
• 75 gram potatismjöl
• 75 gram rismjöl
• 75 gram maizena majsstärkelse 
• 1 tsk fiberhusk
• 50 gram smält mjölkfritt smör
• 5-7 dl rismjölk

Blanda alla ingredienser och häll på mjölk tills det blir ungefär som fil i konsistensen. Ställ i kylen i 30 minuter. Häll på mer mjölk så det blir som fil igen och går att steka. Kan behövas mer smör i stekpannan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela