allergirecept.blogg.se

Eftersom familjen börjar stor och alla har olika allergier och väljer att äta olika typ av mat så tänkte jag samla så mycket det går på ett ställe som alla enkelt kan komma åt.

Spröda vaniljkakor

Publicerad 2015-06-01 14:20:19 i Allmänt,

1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
125 gram mjölkfritt smör Rumsvarmt 
180 gram mjölmix använder leilas gult paket
2 tsk bakpulver 

Blanda smör och socker mjukt. 
Blanda i övriga ingredienser till en smidig deg. Rulla små bollar ca 3 cm i diameter och lägg på ett bakplåtspapper. Tänk på att kakorna flyter ut. Grädda i ugnen i 150 grader ca 20 minuter. Kakorna får inte så mycket färg utan påminner lite om drömmar.  



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela